Kiválasztó eszköz letöltése


A HITS, magyar ITS keretszerkezet szakmai körökben történő megismertetéséhez, elterjesztéshez és könnyebb használathoz elkészült a HITS segédszoftver pilot változata, amelyet szabadon lehet letölteni és kipróbálni.

ÚJ, JAVÍTOTT VERZIÓ!
Bizonyos rendszereknél jelezték, hogy a korábbi HITS Kiválasztó Eszköz verzió futtatása akadályokba ütközött. A szoftveres szakembereink 2008. decemberében elkészítették az újonnan honosított Béta verziót, amely az ún. Activ-X hiba nélküli futást eredményez.
Próbálja ki most!

HITS segédprogram letöltése zip-ben
Kérjük, kicsomagolást követően a file-okat másolja a végleges helyére, például C:/HITS könyvtárba, melyet korábban előkészített, majd a frameS….exe indítását követően használhatja a programot.

Ha nehézséggel találkozna a használat során, a letöltött patch könyvtáron belül futtassa a patch.bat kiterjesztésű filet, hogy a hibát orvosolja. Ha továbbra is probléma adódik a futtatásban, kérjük jelezze azt az info@frame-online.hu címen, hogy mihamarabb kijavíthassuk. Köszönjük!

A software eredetije az EITSFA részére kifejlesztett Selection Tools, amely megtekinthető a www.frame-online.net oldalon.

A szoftver működése

Első körben a HITS szoftver segíti a közlekedési ITS rendszerekkel kapcsolatos felhasználói igények kiválasztását. A közel 500 darabból álló lista tematikus beosztású, így könnyen kikereshető az adott feladatcsoporthoz kapcsolódó összes igény.

Második szinten - a felhasználó jóváhagyásával - a szoftver automatikusan funkciókkal fedi le az addig kiválogatott igényeket, amik mellé adatbázisokat és adatfolyamokat javasol. Az így kialakuló funkcionális, vagy logikai rendszerterv a közbeszerzési kiíráshoz és a fizikai rendszer előkészítéséhez egyaránt segítséget nyújt. Az elkészült műszaki dokumentációban az igények és funkciók kódokkal is megadhatók, így a melléjük rendelt definíciót a fent letölthető, ingyenes szoftverrel lehet visszakeresni.

Részletes működési leírásért kérjük olvassa el a felhasználói kézikönyvet. A rendszer fontosabb elemeit megtalálja a Tájékoztató anyagok menüpontban.

Javasolt felhasználók

A HITS elsősorban a közszféra ITS beszerzéseinek előkészítésére, támogatására alkalmazható, korábbi alkalmazásra példák:
  • Budapest Főpolgármesteri Hivatal, FKF Zrt. parkolásirányítási rendszer alapkoncepció
  • BKV Zrt. diszpécserrendszere előkészítés támogatása
  • SZKT (Szegedi Közlekedési Társaság) utastájékoztató és diszpécserrendszer kezdeti felmérése
  • MVK Zrt. utastájékoztató és járműkövető rendszer előkészítése (folyamatban)
  • Állami Autópálya Kezelő Zrt forgalomirányító rendszere alapkoncepciójának kialakítása